Regn, blåst & barn

Calinka don’t like to walk on the wood…
I måndags blåste det så kraftigt att jag funderade på att låta bli att jobba någon häst – oftast ger det ändå inget om de inte kan koncentrera sig p.g.a. vinden. Calinka fick komma ut på lite dressyr, men det blev också det.
Percy fick kiropraktorbesök i tisdags eftersom hon uppförst sig konstigt på sistone. Mycket riktigt hade hon ett par rejälare låsningar. Nu hoppas jag bara att det var anledningen.
Idag bara regnade det och jag skulle upp med barnen. Efter mycket letande hittade jag regnkläder till alla och vi kom iväg. Isac red Calinka och “hoppade” för första gången. Travar gör han med, även om han inte verkar ha fått ordning på det här med lättridning riktigt ännu.  Sedan tog vi ut Bunny och gjorde samma sak, men gick även över diken. Då bestämde sig Bunny för att göra ett hopp, men Isac satt kvar bra! Kul att se framsteg!

Rain, wind & kids

First jump!
During Monday it was very windy and I thought that maybe I shouldn’t work any horse – it usually don’t make much sense if they can’t concentrate because of the wind. But. I brought CAlinka for some dressage work.
Percy got a visit from the chiropractor at Tuesday as she has behaved strange lately. She had some blockings, so I hope that gets her back to normal.
Today it rained most of the dayand I had to bring the kids. After some searching I found waterproof clothes for all of us and we took of. Isac rode Calinka and “jumped” for the first time. He trots as well, even if he hasn’t really got it with posting.  The we brought Bunny for the same thing, but also crossed ditches. Then Bunny decided to jump – but Isac stayed in the saddle. Nice to see the progress!
David explore the stable
Pepper
Pepper
Percy
Mira
Tea
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.