Håravfall och viktnedgång

 Jag jagar och jagar för att få besked om resan, när kommer hästarna? Det plus allt annat som hänt har dessutom samverkat med svinkoppr, eventuell halsfluss och feber inom familjen (alla drabbade av något). 
Själv har jag varit så uppe i varv att maken sagt åt mig att ta det lungt oh jag själv har sett mig i spegeln och inte rikgit känt igen den som tittat tillbaka på mig. När vi igår skulle iväg hängde plötsligt byxorna jag köpte under USA resan; inte alls så snygga som när jag köpte dem. Vågen visade en någon lägre vikt än vad jag brukar ha utan kläder! Tidigare i veckan lossande håret oroväckade lätt. Så, trots att jag gjort många stressiga projekt tidigare (tex gravid+ bröllopsplanering+ heltidsjobb+ 75% distansstudier + mycket pyssel inför bröllopet+ häst, hund och fästman+ husköp och flytt på 6 månader) verkar det här ta priset för inte reagerade min kropp så här då. Den stora skillnaden är att jag då oftast hade koll på vad som hände, nu är jag så beroende av andra. Men, jag antar att det är självutvecklande det här. Och, det kommer att vara värt det även om det just nu känns tungt.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.