Vinnare teckningstävling Östgötahäst 2014 på besök

Pepper

Igår hade vi trevligt besök! Förra året annordnades en teckningstävling på Östgötahäst. Vinnaren i varje klass vann ett besök på Ullekalvs Rocky Mountains och att få prova på hästarna. Idag var Tilde (8 år) med mamma Caroline på besök. De fick mysa med hästarn i hagen och så fick Tilde prova Bunny på lite hinder bredvid stallet och Percy i tölt på ridbanan. Frida visade Pepper longerad och att han kan lite trick.

Visitors

Yesterday we had nice visitors! Last year a drawing competition was held at Östgötahäst. The winners got a visit at Ullekalv Rocky Mountain Horses. Today Tilde (8years) and her mum Caroline visited. They cuddled with the horses and Tilde got to try Bunny at some obstacles and to gait with Percy. Frida showed Pepper a little: tricks and lounging.

 

Percy

Percy

Bunny
Bunny

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.