Min amerikanska

Ett tag har jag då och då fått frågor om hur det går med min amerikanska häst: ”Hade du inte köpt en häst från USA? När kommer den?” brukar det låta. ”Jo, jag har en häst i USA”, och ”Nej, jag vet inte när hon anländer”, har varit mitt svar.

Honey har stått hos hingsten sedan i april, men det har varit många turer fram och tillbaka och hon har inte blivit dräktig. Förrän  nu. Hon är inte långt gången än, men nu har jag börjat planera för resan och kontakta fraktbolaget så att de kan ordna med det hela. Jag vill vänta tills hon är minst 45 dygn dräktig, dvs tills den känsligaste perioden är över. Sedan får vi se när det finns möjlighet för henne att resa  och om hon klarar behålla dräktigheten, men det går ju inte att veta oavsett. Så, om inte så lång tid hoppas jag att även Honey kommer fram, som jag är nyfiken på och har längtat efter den hästen.

My American

Now and then have I got questions about my American horse: “ Didn’t you buy a horse from US? When does she arrive” is the usual one. “Yes, I have a horse in US”, and “No, I don’t know when she arrives”, have been my answer.

Honey has been at the stallion since April, but it has been a lot of trouble so she hasn’t been pregnant. Until now. It is still very new, but I have started to plan for the trip and contacted the freight company to get them to set a date. I want her to be at least 45 days pregnant so the most sensitive period is over. Then it is only a matter of finding a travel date and if she manage to stay pregnant, but you’ll can never guarantee that. But I hope that it won’t be so much more time until Honey arrives; I am so curious and have being longing so long for that horse.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.