Hemsidan

Hemsidan har varit lite styvmoderligt omhändertagen, liksom bloggen. Jag lovar inte att det kommer hända mycket mer här, men nu är ett stort problem avhjälpt så att det går att lägga till nya hästar och ändra innehåller på sidorna. Planen är därför att se över alla texter under hösten och ändra där det behövs samt ge årets föl varsin egen sida. Nu ska jag bara få se till att jag kan redigera bilder skapligt – vi har även bytt dator hemma och plötsligt saknar jag det program jag tidigare använde… Kontaktformuläret fungerar inte heller som det ska än, så vi får se om det går att lösa eller om det måste tas bort helt.

The webpage has been a little maltreated, as well as the blog. I don’t promise a lot more action here, but at least a big issue is solved and it is now possible to add new horses and change the content at the pages. Therefore I plan to look at all pages during the Autumn and change when it is needed as well as give this year’s foal a page of their own. Now I only need to try to re-learn how to fix the pictures – we got a new computer and now I need to learn new programs… The contact formula still doesn’t work, so we’ll se if it can be solved or if I have to take it away.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.