Inte nog med de senaste nytillskotten, det händer mer på Mountainhästfronten i Sverige. Rocky stoet Zara har lämnat Sverige för snart en månad sedan, men i hennes ställe har EHR Enchanted Eden och hennes dotter EB Edens Pretty In Brown flyttat hit istället. Eden är ett svart sto som betäckts innan resan till Sverige för föl 2022. Hon är född 2009 i USA, men kommer närmast från Tyskland där hon haft ett par föl. Hennes bruna dotter Pretty efter Rocky V’s Reb, på nästan ett år, följde också med på resan.

Dessutom har föl nummer två för året fötts – Ullekalvs Dame Odette har fått sin första avkomma, ett litet silversvart hingstföl. Pappa är Lightfoot In The Wind.

There is more happening in the Mountian horse Community in Sweden. The rocky Zara left Sweden, but EHR Enchanted Eden and her daughter EB Edens Pretty In Brown moved here instead. Eden is a black mare that was coverd before the trip to Sweden for a 2022 foal. She is born 2009 in US, but have lived in Germany for some years and had a couple of foals. Her bay daughter Pretty, that soon turns one year old,  by Rocky V’s Reb accompanied her on the journey.

One more foal is also born; Ullekalvs Dame Odette got her first offspring, a silverblack colt. Dad is Lightfoot In The Wind.