Forkland Farm och Beagly

Mindre bra bild av tvåårshingsten jag provade på Forkland Farm
 Under showen berättade fransmännen Armin och Julie om Forkland Farm som deras schweitsiska ressällskap precis köpt en häst ifrån. Han skulle vara en bra och ärlig person och jag gillade stoet schewiskan köpt så vi bokade tid med honom för att titta på hans hästar. Han hade två tvåriga hingstar till salu, det första en skimmel som inte såg så illa ut, men både färg och storlek gillade jag inte och bad att få se den andra – här stämde både färg storlek och exteriören var bättre… Så jag bad att få provrida (yngsta hästen jag ridit). Det blev några varv utanför och han var nästan för lugn – en tvååring förväntar jag mig ha lite gnista…Men, en helt ok kandidat. Tyvärr hade han inte så många ston till salu, även om vi tittade på vad som fanns.
Mindre bra bild av Beagly underbara hingst
Till eftermiddagen/kvällen var vi inbjudan till Beaglys – Dennie och Penny på middag. Dennie är en av de som certifierar hästar och har växt upp med rasen. Resan dit åkte vi genom ett jättevackert område med en kyrka i varje vägkorsning – vi har aldrig sett så många kyrkor! Dessutom hade många av dem skyltar som – ”Jesus are coming – are you ready”. Eftersom vi var lite tidiga stannade vi på en Dollars General och jag hittade fina the burkar för 1 dollar styck och plåtkakburkar för 2 dollar. Tur att det finns plats i väskan!
Treårs sto hos Beagly
Dennie började med att visa sin hingst som är direkt son Sewel Sam. Vilket air det var runt den hästen. Han bara visste att han var kung, utan att vara bråkig. Dessutom en typ av häst som jag verkligen gillade. Vi fick även se Dennie jobba i rundkorallen med en treåring och jag red på en annan treåring. Samt att vi fick se massor med hästar. Till middagen var även tre andra inbjudan och det blev en väldigt trevlig kväll – vi kom inte iväg förrän 9.30 – vilket betydde ungefär 1½ timme innan vi återkom till hotellet. Perfekt för mig som inte kan sova på nätterna och med en stunds mailade och uppladdande av foton innan man kunde lägga sig.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.