Just nu finns flera hästar i olika åldrar till salu!

Ullekalvs Laila, svart (ev gulsvart) sto född 2022 har ett huvud väldigt lik sin far Lightfoot In The Wind  men storlek och grovlek från sin mor  Ullekalvs Iris Fortunata. Hon är den tredje helsystern och redan dryga 150 cm hög.  Laila är nyfiken, väldigt kelig och har ofta visat tölt i hagen. För varje dag som går blir hon bara vackrare. Hade inte hennes helsyster varit kvar som blivande avelssto hade Laila inte varit till salu.

Ullekalvs Navrose, född 2023, är Ullekalvs Rosalbas första föl. Pappa är Lightfoot In The Wind. Han är en vacker och töltsäker rödskimmel, precis som mamma. Kanske har han även ärvt henne silvergen.

Ullekalvs Wind Walking Diego, brun hingst född 2023, är ytterligare en av RPM’s Silver Persuasions trevliga föl. Helsystern Ullekalvs Wind On The Moon är helt ljuvlig och har varit en av de allra enklaste att rida in. Pappa är Lightfoot in The Wind och detta är en av hans sista avkommor. Med dessa föräldrar finns det så klart mycket tölt, mycket tagel, men troligen blir han inte lika hög som en del andra föl från stuteriet.

Ullekalvs Nobel, svart eller svartskimmel hingst född 2024, är av den välbeprövade kombinationen Black Pepper och MVR’s Bunny. Det blir exteriört snygga föl som är väldigt trevliga och lätta att hantera. Dessutom brukar de bli stora och för rasen grova, där minst en är 165 cm hög och fortfarande kan växa något mer.

Föl  efter Black Pepper och EB Eden’s Pretty In Brown väntas under 2024 och kommer troligen bli till salu.

Några av avelsstona börjar bli äldre och eftersom de älskar att jobba lika mycket som att vara mammor skulle de gärna vilja “pensionera sig” från avelsboxen och bli ridhästar på heltid. Jag är mycket mån om vart de hamnar eftersom de gjort ett excelent arbete här. Än kan de fortfarande få en eller ett par föl till, men tanken är främst att de ska få chansen att vara ute och jobba. De kommer troligen att betäckas 2024 och kan då säljas dräktiga.

Hör av er för mer information !