Percys tidigare ägare


Det har ju varit minst sagt turbulent med hästarnas resa. Percys tidigare ägare har hela tiden velat veta vad som händer. Nu sist blev hon så upprörd att hon ringde transportfirman i USA och undrade vad som stod på.

Själv blir jag alldeles förstummad – hon bryr sig fortfarande mycket om Percy och vill att allt ska bli bra trots att hon har 23 hästar. Jag tycker det är fantastiskt att en person, som jag bara har haft mailkontakt med, lägger så mycket engagemang på sin före detta häst. Hon skulle ju lika gärna kunna låta bli och ändå veta att jag bor väl långt bort för att någonsin bli ett större problem för henne. Det gör att jag tror än mer på det hon har skrivit om Percy och håller med i det jag fått höra från andra håll om att hon är en väldigt ärlig person.

I alla fall, hon fick det nya flygdatument den 11:e december och fick veta att det var bra med Percy samt att Percy var ett riktigt “sweetheart”.

Bild från säljarens hemsida/Picture from the sellers homepage.

It has been a lot of turbulence around the horses travel plans. Percy’s earlier owner has always wanted to know what is happening. Just lately she got so upset that she phone the shipper and wonder what was going on.

I just get speechless – she still cares this much about Percy even if she has 23 other horses. I think it is fantastic that a person, that I just have emailed, put this much effort into her already sold horse. She could very easy do nothing, knowing that I am far away and would not even have possibility to bother her a lot. Those things together makes me believe even more in what she have said about Percy and just can join in other opinion that she is very honest.

Any way, she got the new flight date – December 11:th and was toldd that everything was fine with Percy and that she (Percy) was a sweetheart.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.