Miljöträning

Igår var tanken att motionera alla hästarna ordentligt. Det gick sådär…

Ridbanan har varit okuperad i ett par dagar, men vi kom knappt ut heller. Pepper fick miljöträning genom att först promenras i stonas hage och sedan ridas. De där andra hästarna var spännande och då försvann fokus lätt från matte. När jag så satt upp tog vinden i rejält och så började det regna…Väder som Pepper verkligen inte brukar gilla. Trots det fungerade det bra, men det blev väldigt tråkig ridning då det met blev fram och tillbaka på de vägar som fins i hagen. Nåja, Pepper skötte sig bra.
Rainbow
Look at the rain and wind…
Stona gjordes iordning och vi lyckade tråkla oss igenom alla tält, bilar, människor och annat. Bra gjort av dem! Maria red iväg, jag longerade Percy i hagen där vi brukar rida och hon var inte glad över att vara själv. Nåja, på hemväg var allt lite otäckare (fast hon skötte sig bra) och väl i hagen skrek hon en hel del  – och sprang. Medan Maria red jobbade jag vidare med hagen. Varken Maria eller Calinka var nöjda när de kom hem. Det visade sig att ridvägen var avstängd med en kohage när de skrittat hela de tråkiga tre kilometerna. Så, nästan inget spring alls för dem utan skritt tillbaka.
Yesterday the plan was to work all three horses. It didn’t went really as planned…
Some of the things that we passed by.
The arena has been occupied for a couple of days, but we hardly get out if the area. Pepper got environmental training as we first walked in the mares pasture and the I rode him. These other horses was so interesting, and then he forgot a bit about his owner. When I got in the saddle the wind blew a lot and it started to rain… A kind of weather that Pepper usually doesn’t like at all. Even because of that it worked well, but we got a bit boring riding – walking back an forth on the roads that is in the pasture. Anyway, Pepper behaved well.  
The mares was prepared and we managed to get thru all tents, cars and people. Well done! Maria took of, i longed Percy in the pasture where we use to ride. She was not happy about being alone. On the way back everything was a little more scary (but she did well) and back in the pasture she screamed and ran a bit until Calinka returned. Neither Maria nor Calinka was content when they returned. The road they should have taken had a closed gait on it – and cows on the inside. They just had to return back, three kilometers of walking. So, hardly no racing at all.

Rather close to the other horses.

The pasture is just in the other side of all those tents…

One of the flags Percy wanted to chew the other day.
Maybe I also should try to be a tournament horse? Percy checking out the show area.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.