Terrängteräning/cross country training

Jag såg en annons för träning för ekipage på alla nivåer på terrängbanan här i närheten. Jag måste vara tokig, men blir faktiskt sugen på att vara med då det är skrittavstånd och jag känner tränare…Att tant i fråga inte har hoppat över hinder (typ 40 cm) sedan i höstas är ju en helt annan sak. Liksom att hennes hopteknink har en hel del mer att önska. De andra två är ju överhuvdtaget att tänka på – de har ju inte hoppat med ryttare en enda gång…

I saw an ad for cross country training at the cross country field close by for horses and riders at all levels. I have to be crazy, but it would be nice to join as it is walking distance from here and I know the trainer… That my lady hasn’t been jumping since this Autumn (and then 40 cm heights)  is another thing. As well as her jumping technique has (much) more to wish for. The other two is not even up for thoughts – they haven’t been jumping with a rider at all…
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.