Miljöträning Bunny

Idag miljöträndes Bunny. Hon är fantatisk! Vi har aldrig gjort något liknande innan och filmerna visar första försöket för de olika sakerna. Betänk även att detta är en treåring, som har ungefär 30 dagars träning bakom sig – i USA i februari. Innan dess var hon knappt ledvan. Maria som leder henne över har inte jobbat med henne många gånger. Andra klippet visar när vi går tillbaka över preseningen – direkt efter det första.
Det finns en anledning att jag låter mina Rockisar bära på mitt barn trots att de är så unga och oerfarna.
Today I trained Bunny. She is fantastic! We have never done anything like that before and the film shows the first trial.  Think about that this is a 3 year old with about 30 days of training from USA in February. Before that she was hardly halter broke. Maria, that leads Bunny in the film hasn’t worked her many times. The second clip is the second time the tarp.

There is a reason that I trust my Rockys with my son even if they are young.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.