Ridit Pepper

Igår red jag Pepper för första gången på länge. Han var pigg och lite spänd, vi har kommit ifrån varandra märkte jag. Kanske tar det också emot i hans kropp lite och varken väder eller underlag var heller perfekt… I alla fall gick det bättre och bättre och han mjuknade upp lite av dressyren. Nu hoppas jag bara att vi kan fortsätta på den inslagna vägen. 
Idag blir kanske ingen häst motionerad, eller så tar jag ut Calinka en kortare vända. Det snöar och blåser bra och tiden i stallet har blivit kraftigt begränsad av olika orsaker. Fast först ska jag ju ta mig dit överhuvudtaget – bara det kommer att bli spännande. I alla fall hann jag tömköra Percy också igår och hon sköter sig bra – även om det är urtrist att stå still mer än en halv millisekund.
Yesterday I rode Pepper for the first time in a long while. He had a lot of energy and was a bit tense, we seems to have drift apart a bit. Maybe his body complained a bit as well and the weather and ground wasn’t perfect either.. Anyway, it got better and better and he softened a bit with some dressage. I just hope we can continue to work on a regular basis now.

Today I might not work a single horse,or I bring Calinka for a shorter trip. It is snowing and blowing and my time in the stable have been cut for a minimum by different reasons. But first I have to get there – just that is going to be something. Any way, yesterday I also got time to long reined Percy and she does well. She just finds the part to stand still totally irrelevant and unnecessary for more than half a millisecond.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.