Ursäkter och flera ursäkter

Då var vi inne i ursäktandet igen. Sedan året började har hästarna fått stå tillbaka av alla möjliga anledningar och ju längre året går desto fler blir de… Först var det jobbet och att jag alltid var tvungen att ha med två barn till stallet, sedan åkte mannen utomlands, bilen till verkstaden och nu feber och hosta hos hela familjen. Så, trots intentioner att jobba hästarna mer får jag allt mindre tid i stallet, en timme max för att åka fram och tillbaka och ordna med allt… Så gissa hur mycket som behöver göras och hur motionen blivit på sistone. Igår var Nanette med familj ute och jobbade hästar och Frida red Pepper. Själv lyckades jag på något sätt få med Isac och rida lite dressyr på Calinka idag. Tyvärr är nästa vecka redan bokad att fortsätta i samma spår – om nu inte sjukdomen hindrar oss, men då lär det inte heller hända mycket.

Excuses and more excuses

Then its time for excuses again. Since the year begun the horses has had to stand back because a lot of reasons and the longer the year the more excuses… First I had my job and had to bring the kids at all times, then my husband went traveling with work, the car needed repair and now fever and cold for all the family. So, the intentions are good, but  often I only get an hour to go back and fourth and to fix everything… Guess how much things that I need to do and how much work the horses got lately. Yesterday Nanette and family worked the mares and Frida rode Pepper. Today I managed to bring Isac and do some dressage with Calinka. Sadly I already know next week is going to continue like the previous, two things are already booked that ensures that – if we get healthy otherwise it wont happen much anyway.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.