Isac rider

Isac har fått följa med mig några gånger till stallet på sistone ( eftersom jag föredrar att vara där i dagsljus om möjligt). Därför har det blivit lite bilder på när han ridit. I övrigt däremot går dagarna på som vanligt och hästarna jobbas till och från. Idag red jag och Maria en tur på Calinka och Pepper och tömkörde Tea,  tidigare i veckan har Percy och Bunny gjort fina jobb på töm.
Bildbehandlingsprogrammet hemma däremot totalvägrar så några kort lyckas jag däremot inte få till även om det finns ett antal som ligger hemma och väntar på att läggas upp på bloggen. Trodde jag hade hittat ett anant sätt att redigera bilderna en aning men tji fick jag – alla blev väldigt oskapra. Suck!
Isac has been with me in the stable rather frequent lately ( as I prefer to go there in daylight). So I got some new pictures on him on horseback.  Otherwise the days pass by and the horses works. Today Maria and I took Pepper and Calinka for a trial ride around the lake and long reined Tea, earlier in the week Bunny and Percy did great while long reined.
My “photoshop” is not working so I have trouble to get any new photos on-line since a couple of weeks. I thought I found a way to get around it but no – apparently not.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.