Tea

Det är så härligt att se hästarna komma ur sina vinterkläder, särskilt unghästarna… Tea blir så häftigt vit. Tittar man noga ser man att hon till och med blir ljus ända ner till kotorna vilket inte är vanligt för konstantskimmlar. Man säger att de enbart ska vitna till framknä och has. Även i ansiktet blir Tea vitare än vad som “är tänkt”.Men, det är ingen tvekan att hon är en konstantskimmel.
It is so nice to watch the horses get rid of their winter clothes, especially the young ones… Tea get such a cool white color. Looking closely it shows that her white goes down to the pasterns – usually it is not below knee and hock. Even her face gets whiter than “it should”. Still, there is no doubt she is a roan.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.