Vinnare 2 i teckningstävling Östgötahäst 2014

Tea and I
I lördags var den andra vinnaren i Östgötahäst 2014 teckningstävling på besök. Amanda fick prova på Bunny på olika hinder vid stallet. Bunny däremot var väldigt förtjust i Pepper och ville inte gå många meter ifrån honom så det blev lite svårt att få fram henne… Jag tog ut Tea och passade på att visa några av hindren med henne. De var tredje gången jag satt på henne och visst tyckte hon det var lite konstigt, men några av dem fungerade bra, övriga lyckades vi i alla fall visa vad det var som var tanken med hindren.
Tea manged this one too!
Sedan bytte vi till Percy och testade lite tölt. Det är svårare att få Percy i trav än tölt eller foxtrot – det svåra är att känna vad det är hon gör då hon är bekväm i alla tre gångarterna. Det blev en trevlig eftermiddag i mitt tycke!

Second winner in drawing competition at Östgötahäst 2014

This Saturday the second winner in Östgötahäst 2014 drawing competition visited. Amanda got to try Bunny at some different obstacles. Bunny was very much in love with Pepper and didn’t want to walk far away from him so she got some problems to get her forward…. I brought Tea out to demonstrate some of the obstacles. It was the third time on her back and she found some of the obstacles strange but did some of them perfectly. Anyway we manage to explain the thought of the obstacles anyway.


Then we switched horse to Percy and tried some gait. It is harder to get Percy in trot than tolt or foxtrot – the struggle is to feel what she is doing as she is very comfortable. We had a nice evening!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.