En sådan vecka!

Oj, en sådan vecka!
Tea checking out the environment.

“Mitt vanliga” jobb har det hänt massor på, Isac har varit sjuk och hästarna har fått komma i andra hand. Mat och vatten och tillsyn har de fått, men inte mycket mer. Nu är det helg men tiden har en tendens att rusa på ändå och så är det julmarknad som gör att allt blir lite svårare. Nåja, jag hann i alla fall miljöträna Tea lite på marknadsområdet (vi red en kort bit igenom!!!) och Percy och Bunny fick en kort uteritt.  Calinka hann jag till och med rida ordentligt – oj vad hon var pigg efter att ha fått vila ofrivilligt. Snart är jag kanske tillbaka som vanligt igen. men, jag vet hur den här veckans schema ser ut, så jag tvekar på det.

What a week!

Rather early at Sunday – there were at least the double amount of cars when I left about an hour later…

It has happened a lot at my “ordinary” work, Isac has been ill so the horses hasn’t been prioritized recently. They got water and food but not much more. Now is it weekend but the time runs by anyway and then there is the Christmas market that makes it a little bit harder to work the horses. Well, I got time to train Tea at the market place (I even rode threw it a little bit!!!!) and Percy and Bunny got a short trail ride. I even got time to trail ride Calinka – she had a ton of energy after resting to much. Hopefully everything will be back to normal soon, but I doubt it as I have seen this weeks schedule.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.