Maria jobbar Percy

Maria har gått in för att få Percy lättare att flytta i sidled. Ett jättebra initiativ som vi även överfört något på Bunny och Tea. För främst blir det arbete från marken i några få minuter men så ofta som möjligt. Det är nämligen inte alltid så lätt att flytta de där benen förbi varandra som man skulle kunna tro. Men, det har skett framsteg hos alla, även om det också visat sig vara än jobbigare än man kunnat tro med vissa rörelser.

Maria works with Percy

Maria has started to work Percy to get her easier to moves lateral. A very good idea that we also do a little with Bunny and Tea. Mostly it is work form the ground a few minutes as often as possible. It isn’t as easy as you could think to get those legs to cross each other. But, there is progress but it has also shown to be harder than suspected to do some moves.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.