Calinka fostrar Whizzy

IMG_7008_resize

Whizzy har fått gå med som handhäst några gånger Hon har börjat få för sig att springa upp och gärna om Calinka. Då blir Calinka sur och ska tävla/springa förbi Whizzy vilket ger mig två hästar att försöka få ordning på…

Men nu senast så började Calinka hota Whizzy istället, både som bilden visar och att sparkas. Det behövdes åskilliga åthutningar men snart gick hon snällt bakom oss – där Calinka vill ha henne. Ingen häst kom till skada (Calinka hotar ju, inte utför hoten).

Calinka foster Whizzy

Whizzy has been ponied sometimes now. She has started to try to run up and go in-front of us. That makes Calinka really angry and that makes her wanting to run pass Whizzy so I get two horses to handle…

But last time Calinka started to threaten Whizzy, both as the picture show and to kick her. Whizzy needed Calinka to tell her several times but then she walked nicely behind us. The place Calinka wanted her to be. No horse was harmed (Calinka only makes threats, not actually execute them).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.