Barnvakt Iris

Jag har märkt att rätt så ofta går fölen med Iris. Vanligast är att Eddie och Iris hänger ihop, men Zeb får ofta vara med han också. Fölen blir allt självständigare och deras mammor “lämnar gärna in dem till någon barnflicka”.  Även Calinka passar föl då och då. Och Pepper kan busa runt en del med dem – särskilt Zeb.

Babysitter Iris

Rather often the foals are with Iris. Most often is it Eddie and Iris, but Zeb is also often with them. The foals are more and more away from their mums that don’t seem to mind to “leave them to a babysitter”. Calinka also often care for the foals. And Pepper can play with them – especially Zeb.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.