Uteritt – äntligen!

Så kom jag då äntligen ut i skogen på hästryggen! När frosten låg över fälten lyckades jag komma iväg på en kort skogstur med Calinka. Ingen av oss är i form och vi hade ont om tid så jag kastade på henne tränset för att komma iväg barbacka. Mika fick följa med hon också.

Det var så vackert med alla höstfärger och frosten. Värt att vänta på att få komma iväg en så fin morgon. Och på Calinka som jag ridit så många gånger i dessa omgivningar även om det var många år sedan nu. Hoppas det inte går alltförlänge tills vi kommer iväg igen.

Nearly back home – one of the pastures.

 

Trail ride – finally!

Then I finally got out in the forrest on horseback! When the frost was over the fields I managed to get on a short trial ride with Calinka. No one of us is in shape and we had very little time so I bridle her up quickly and jumped on without a saddle. Mika joined us as well.

 

Iris & Honey welcoming us back.

It was so beautiful with the Autumn colours and the forest. It was worth to wait for this beautiful morning. And on Calinkas back that I have been trail riding so many times in this area even if it was many years ago. Just hope we can do it again soon.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.