Zeb på äventyr

Zeb avskyr att få på eller av grimman. Men när den väl sitter på följer han gärna med på upptäcksfärd! Det var inga problem att själv gå upp på gödselplattan och han lyssnar så väl på vad man säger och verkar tycka det är kul. Om man bara slapp få på den där saken på huvudet så skulle han vara helt nöjd.

Zeb on adventures

Zeb just hate to get the halter on or of. But when it is in place he likes to go for an adventure! No problem at all to follow be onto the concrete. He listens so well and really seems to enjoy it. If he just didn’t need to wear that halter…

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.