Vill ha vår

Snö är väldigt vacker, men nu får det gärna tina. Inom några veckor är det dags för clinicen här och paddocken är full med snö, hagen jag trodde att jag enkelt skulle kunna fixa är inte påbörjad pga snön och värst av allt – försök träna hästar…

I veckorna har jag med Leo och just nu kan jag bara promenera längs bilvägen. I skogen kommer jag inte fram med barnvagn och det går inte ens att tömköra eller löslongera eftersom det är så hård skare…  Just nu jobbar Iris och Whizzy  därför bara en dag i veckan – när jag kan komma ut i skogen utan barn. De är superduktiga, men lite mer träning hade inte skadat. Så lite värme och mindre snö och is skulle uppskattas.

Want spring

Snow is very beautiful, but I think it can melt now. In a few weeks is it time for the clinic here but the riding area is full of snow, the pasture that should be easily fixed can’t be and worst of all is to try to work horses…

During the weeks I bring Leo with me and right now only the car road is ok with the stroller. Long reins or just getting them to run by them selves could work. But now is it such a hard snow surface that they don’t want to.

Therefore Iris and Whizzy only get one day of work each week right now – when I don’t have to bring a child. They are working very good but some more work hadn’t hurt.  So, a little warmer and less snow would be appreciated.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.