Återbesök ston

BB Perfecta
 Sista hela dagen i Kentucky åkte vi tilbaka till Shewmaker för att återigen titta på stona. Tyvärr blev jag inte klokare på vilken av dem jag ville ha, men lovade att återkomma med besked så fort jag visste. Däremot blev det många bilder tagna och mycket diskuterande fram och tillbaka om de olika stonas fördelar.
David visade oss kataloger med hästutrustning (vi hittade aldrig några bra hästsportbutiker, men tydligen beställde de flesta på postorder…) och var allmänt hjälpsam. Han tipsade även om ett sto som jag borde se hos en kollega till honom, emn vi orkade inte åka dit då det var ytterligare minst en timmes körning och jag redan hade tre bra stokandidater. Men jag borde ha åkt – det stoet var Percy….

Båda stona bredvid varandra.
MVR’s Bunny
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.