Stängsling

 Runt hela marken där hästarna ska gå finns staket, men jag behöver avgränsa en hage till Pepper och troligen byta staketstolp i de delar som är stängslade eftersom det är ganska lågt. Så det blev det lördagen fick bröja med. Tyvärr var maken sjuk och blev allt sämre , men en del stolpar fick jag ner. Dessutom visade det sig att stoplarna ner mot vattnet var så rejäla att jag inte vill byta dem, därmot flytta upp översta isolatorn och i vissa fall sätta dit isolator med förlängning. Jag hoppas Pepper har någon självbevarelsedrift ; försöker ha ta sig ut i denna ände av hagen landar han i en våtmark där de första metrarna består av flera meter höga träd/buskar som är svåra att tränga igenom. Vad han skulle vilja ut och göra där, eller vad som skulle kunna locka är ovisst. Däremot hittade jag en del skrot; förr om åren har man ju ofta slängt skräp rakt ut i naturen, så även här. Det kommer att ta rejält med tid att resna hagen tror jag bestämt. Jag är inte bredd att ta skador på häst bara för att jag inte gått igenom hagen. Jag är mer förvånad över att det gick kor här för bara ett par veckor sedan.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.