Effektiv dag

 Nu ikväll åkte maken och Ingo upp för att resa sista modulerna. Själv försökte jag jobba med inredning i sadelkammaren, men sandpappret som inköpts var spårlöst bort – undrar om det inte kom med i bilen till stallet… Idag har jag bokat leverans av hösilaget till på lördag, försäkrat hästarna. Tyvärr fungerar bara A2 innan de kommer till Sverige, men ändå. 
Dessutom är ett regntäcke + hals av märket Amgio beställt tillsammans med några undertäcken för att vid behov göra täcket tjockare. Förhoppningsvis ska det kanppast behöva användas – men det känns skönt att ha hemma. Håller även på att organisera upp helgens jobb så att vi får något gjort…
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.