Stommen är (nästan) rest!

 Eller i alla fall nästan Maggan och man hjälpte till och nu är det bara några mindre bitar i fronten + tak som saknas. Häftigt! Maggan fortsatte att måla panel och jag började spika fast den. Inte helt min grej och jag var inte på bästa humör… Men, nu finns panel på en modul upp till kanske 130 cm höjd – det är ju snart en hel vägg ju! Maken är nu upp och ska dra lite bultar som jag köpte åt honom (allt tar slut så fort…) och kanske få upp någon liten panel. Nu blir det lite vila av bygget till nästa helg – men ska försöka se vad som går att göra i veckan…Idag måste Calinka motioneras och imorgon kommer hovslagaren.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.