Så mycket att göra

Det har känts som om vi har väntat på hästarna flera helger nu och de saker som verkligen måste fungera har varit nästan färdiga. Och är fortfarande NÄSTAN färdiga. Staketet är inte så smidigt att fsätta upp medan vi jobbar så vissa bitar har bara förberetts. Aggreggatet har inte heller satts upp – det har inte känst kris på den fronten. Halm måste rullas ut coh foder tas fram. Boxarna är fortfarande inte helt urstädade och urmockade. Så mycket görs, men vissa detaljer är ändå inte klara. Måste försöka i morgon. Idag har vi jobbat hela dagen igen i alla fall…

Tröttheten börjar kännas av i hela familjen och sonen vill ha sin mamma. Maken sov en halvtimme på soffan nyss. Snart hoppas jag det här lugnar ner sig lite. Både Calinka. Mika och Isac önskar mer av min tid och jag skulle vilja hinna sitta ner framför TV:n någon gång med min man och bara ta det lungt. Nåja, snart blir det kvällsmat och ett glas vin – inget mer jobb är planerat ikväll så den där TV:kvällen kanske blir redan idag!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.