SOV!

Mika ville gå ut vid två i natt och sedan dess har jag inte kunnat somna om. Kroppen vägrar slappna av och nu när jag satte mig framför datorn märker jag att händerna nästan skakar. Helt självklart beror det på att hästarna ska komma idag, men inte är det särskilt rationellt att låta bli att sova – särskilt inte när det riskerar att bli väldigt sent ikväll (och tidig morgon efter det). Ibland skulle man bara vilja slå en klubba i huvudet på sig själv för att tvinga sig till sömns.

Det är första dagen jag börjar med att ta en huvudvärkstablett för huvudvärk fr jag väldigt sällan, men nu har den kommit över natten. Och nej – sömnsvårigheter är inget som brukar ligga för mig – snarast tvärtom.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.