Ännu mera snö…
Förmiddagen var lite regnig, men även lite uppehåll. När jag åkte till stallet hade det precis börjat snö. Det fortsatte att snöa, regna och blåsa – inget härligt väder alls. Calinka höll sig på avstånd när vädret flera gånger verkade bli bättre för en lite stund. Hon visste väll att det bara var tillfällig väderförbättring. Jag fixade med gardiner i sadelkammaren, kollade staketen och lite andra småsaker istället. Percy var inte lika försiktig och kom fram en vända så hon och Mika fick gå på promenad. Första gången Percy kändes lite nervös – hon hoppade till för småsaker redan innan jag fångat henne och kändes spänd. På vägen stannade hon flera gånger – hon verkade – för första gången – inte gilla att gå iväg själv från de andra hästarna. Vädret som spökade tror jag. Vi passade även på att gå över lite diken eftersom Percy tycker det är obehagligt när man rider henne. På slutet fick hon hoppa över ett lite större dike , men missbedömde och gick n er på knä. Nästa försök satte hon det. Modig tjej!

The morning was a little it rainy, but even times with out any rain. When I left for the stable it had started to snow.It continued to snow, rain and be windy – not a very nice weather at all. Calinka keep her self at a distance when the weather seemed to get better for a short while. Guess she knew it was only temporary. I checked the fences instead, clean the tack room and some other stuff instead. Percy wasn’t as carefull and came to say hello. Therefore she and Mika accompanied me for a walk. For the first time Percy felt a bit nervous – she spooked for small things even before I had caught her and felt a bit tense. During the walk she stopped a lot and seemed – for the first time – to dislike to leave the other horses. Probably the weather that got Percy this way. We also found time to pass some small ditches as Percy seems to dislike that while carrying a rider. At the end we passed a slightly bigger ditch so she had to jump. She misjudge the situation and got down on her knees while landing. But when we tried one more time she had got it. Brave girl!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.