Calinka dressyr
Calinka och Percy fick först komma ut på en kort tur. Mariah bekräftade min känsla av att Percy “gaitar”. Korta, korta gait pass blev det, men hon skötte sig jättebra. Sjunde ridturen bara. Nu behöver hon bara bygga upp orken så att hon kan certifieras.

Calinka fick sedan ta ett pass på ridbanan och hade en kanongalopp, men ville inte riktigt kröka på nacken och var väldigt grinig. Svansen viftade och hon höll på mycket med tungan, även när hon bore ha kommit loss. Jag satt upp en stund för att se om jag kunde känna vad det var och då fick jag till nacken lite bättre. Mitt bästa tips till hennes beteende är träningsvärk från min senaste tur. Och nej, på bilderna syns att vi inte hade några kraftiga hjälpmedel eller var särskilt hårda i handen; tygellängden är representativ för hela ridpasset.

Jag önskar att jag hade hunnit med Pepper också, men jag var tvungen att åka hem och äta, min son gillar inte att vänta.

Calinka and Percy got a a short trail ride. Mariah confirmed my feeling that Percy was gaiting. We just gait, shirt, shirt distances, but she behaved very well. Only seventh time she carries someone on the back.Nu she just needs to build her strength so I can certify her.

Afterwards Calinka got to work in the arena. She had a very good canter, but didn’t want to bend her neck and was very grumpy. Her tail kept swinging back and fourth, as well as her tongue, even when she should have been relaxed. I rode her for a short time, trying to see what could be her problem and then I got her neck in the right position. My best guess of her behavior is muscle pain since last time I rode her. And no, you can see that we both had long reins and nothing to force her.

I wish I had had time for Pepper, but I needed to return for dinner as my son don’t like to wait.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.