3 ryttare och en flanör


Väl i stallet var vi många. Sandra var med och Nanette med Björn och dottern Tora. Ungefär en häst var alltså.
Some boys look good in pink
Så Björn red dressyr (eller vad som nu gick att få till i snöfallet) på Calinka medan Tora satt på Bunny (bra träning i att bara vara med och stå lungt, vilket hon förvisso inte har problem med). Nanette gav instruktioner och höll i häst.  Sandra tog Percy och jag följde med med Pepper i lina och Mika springande bredvid. Jag valde att promenera eftersom underlaget är helt hopplöst att sätta igång Pepper i – minsta felsteg och man rikserar att halka. Dessutom ville jag ha med Mika och alla sadlar var redan upptagna.
 
Percy lyckades mycket riktigt halka och trilla omkull på vägen hem när hon blev lite ivrig på fel ställe.  men, ingen blev skadad. Kan det inte bli vår snart? Eller i alla fall smälta så att isen försvinner. Sedan kan det komma ny snö på om det nu ska vara snö.
Med tanke på hur vädret var när vi kom till stallet fick alla hästar ländtäcken – något de inte brukar ha. Som tur var lättade snöfallet medan vi höll på.
While at the stable we got a lot of people. Sandra, Nanette, Björn ant their daughter Tora. About one horse per person.
Björn did dressage (or what ever was possible in the snow) at Calinka while Tora sat at Bunny ( a good training for her just to be around and stand still even if that don’t seem to be her problem). Nanette gave instructions and held onto Bunny. Sandra got Percy and I joined with Pepper on lead line with Mika running along. I decided to walk as the ground is hopelss, you don’t know if and where it might be icy. If Pepper then only would do the slightest thing we would fall – just hopless to start him right now. I also wanted Mika with us and that was a reason as well as we were out of saddles.
Percy managed to be a little bit to forward on the way home and slipped and fell. Luckliy no one got hurt. can’t we get spring soon? Or at least that the ice melts away completely before we get more snow?

As the weather was at it was when we arrived at the stable all horses got balnkets. They usually don’t and luckliy the weather acctually got better.
We found a place where it was ok to speed up and they both seemed to enjoy it.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.