Det finns alltid att göra

Hade planerat annat, men en del av staketet var trasigt så det blev till att börja med att laga det. Sedan behövs några saker målas, mat att förbereda och lite annat smått och gott. Tur att jag gick upp lite extra tidigt. 
Calinka gick ett bra tömkörningspass – hon lossade lite mera, jag tror hennes stelheter går att jobba loss. Pepper fick följa med och kolla staket i en hage där stona kanske ska använda under Riddarspelen om några veckor.  Sedan lekte vi lite på ridbanan (och mockade den). Tea fick prova grimma vilket hon inte var imponerad över – och trots att det är en fölgrimma och jag spände in den maximalt är den lite för stor visade det sig.
Pepper found a nice spot to scratch his head…
Gräset växer och förra veckan verkade hästarna nästan bara beta – nu verkar de enbart äta hösilage. Inte lätt att beräkna hur mycket som går åt – ska jag köpe in en eller två balar extra?
Bunny är tydligt i fölbrunst nu – jag började misstänka något för två dagar sedan och idag svarade hon väldigt tydligt på Peppers uppvktning.
There is always something to do
Mika var med och låg i sadelkammaren och tyckte synd om ig själv även om hon gärna hade fått strosa omkring för min del.
I had planned differently, but as the fence was broken I had to start with that. The there was some things that needed to be painted, some food to prepare and some other things… Luckily I got up early so I had time.
Calinka did a good long rein session – she got in a better frame and I think that she got a little bit softer and that she can be worked in shape. I brought Pepper along as I checked the fence at a pasture that the mares might use during the jousting games in some weeks. Then we played a bit  and cleaned up the arena. Tea got to try a halter and wasn’t impressed. Even if it was a foal halter it was slightly to big.
Mika joined me but stayed in the tack room, feeling sorry for herself. According to be she could have walked around and checked things in the pasture…
The grass is growing and last week it seemed as the horses only wanted to graze, but now the only want hay. It is not easy to calculate how much more they are going to eat , should I buy one or two more rolls?
When in heat, Bunny thinks Pepper is rather nice…

Bunny has gotten into foal heat ; I started to feel there might be something a couple of days ago, but today there was no questions …

I think his eyes say:”She is MY girl”.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.