Shopping

Idag var det rea på Hööks så Isac och jag tog en vända dit. Det blev ett knallrosa schabrak – det kommer att bli så snyggt på Bunny och Pepper. Innan jag åkte insåg jag att jag behövde ett par ridskor – jag har visst inga alls. Det har jag helt missat eftersom jag inte ridit sedan kylan släppte sitt grepp… Och så fick Isac välja en grimma till Tea (ett led i att lura med honom till affären) som hon kan ha när hon blir lite större – det blev en babyrosagrimma med glitter. 
..och så var det ju en hel hög andra, tråkigare saker som behövde fixas; ett extra vattenkar eftersom de dricker så mycket över sommaren, jodopax, pälsglans och lite foder. Nåja, det är skönt att ha de sakerna hemma. Dessutom blev det två flugtäcken från Horseware, ytterligare ett flugridtäcke därifrån och ett regntäcke. Alltihop från internet och Strömbersgården; de har varit bra att beställa ifrån tidigare. 
Today Hööks started their sale so Isac and I passed by. I got a very pink saddle pad – it is going to look so good at Bunny and Pepper. Before we left home I realized that I didn’t have any shoes for riding. I had totally missed that as I haven’t been on horse back since the cold disappeared… And Isac got to choose a halter for Tea (a way to get him to join me to the shop) that she can use when she gets older. He prefered the baby pink one that sparkled.
…and then we got some other, more boring stuff; show shine, an extra tub for water as they drink a lot in the warm weather and some grain. Well, it is good to have those things at home, I guess. I also got two fly sheets from Horseware, one more fly sheet for exercise and a outdoor  thin rug. All of that from the internet as I really love the brand.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.