Missade tillfällen

Idag missade jag två bra filmtillfällen. När vi kom till stallet kom hästarna vackert springande (de ville in från insekterna). Typiskt att jag inte hade kameran… På väg hem rullade sig istället Pepper i hagen. Embla blev nyfiken och gick fram vilket gjorde Percy sur så att hon var tvungen att säga till Pepper… Även den gången saknades kameran just i ögonblicket.
Embla hiding from all insects under mum.
Som tur är hittade mannen tre av fyra försvunna flughuvor och alla hästarna kunde få huvor och täcken på sig. Dessutom ordnades försäkring till Embla. Det ena efter det andra blir iordning på.
Pepper däremot har svullnat upp rejält i ett bakben och jag förstår inte varför – min bästa gissning är att han har blivit biten av något – en orm eller getingar kanske? Eftersom Pepper inte verkar särdeles öm i benet, halt eller allmänpåverkad får det bli att avvakta till imorgon och se om något ändras.

Missed opportunities

Today I missed two good movie opportunities. When we arrived to the stable the horses came running (they wanted to get inside to get relieved from the insects). But did I have the camera in my hand…. On my way home Pepper rolled in the pasture. Embla got curious but Percy didn’t like her advancing and had to tell pepper that he was missbehaving… Of course the camera wasn’t t

here that time either.

Luckily my husband found three out of four lost fly hoods and all horses could get hoods and blankets. I also managed to get an insurance for Embla. One thing after the other get fixed.
Pepper on the other hand had a swollen leg and I don’t understand why. My best guess is taht he has been bitten by something – a snake or bees maybe? As Pepper seems ok, don’t have any fever or is lame I wait until tomorrow and see how it goes.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.