Barnvagnsmorsor

My view forward…
När man kommer på cykeln och har bråttom är de där, upptar hela vägen och verkar helt omedvetna om att det kan komma någon bakifrån i högre fart än dem – eller att de kan få möte. När jag bodde i stan ( och inte hade barn) förundrades jag ofta över beteendet.  Som mamma gäller det ju att förstå vad som gäller så idag testade Nanette och jag detta att blockera vägen när vi var ute med barnen…
Och varför nöja sig med att ta bara barnvagn – ska man blockera vägen ska man göra det ordentligt. Tre hästar och en hund borde hjälpa till på den punkten… (Och nej, vi möte ingen förutom en annan barnvagn och de lyckades passera oss utan alltför stora problem)

Mums with strollers

When you come by bike, in a hurry, they often were there, blocking all the way , not even expecting ( or at least making space for it). Mums with strollers. When I lived in the city ( before I had children) the behavior always amazed me. As if they couldn’t make space when they got a child. Today Nanette and I tried the same as we got both children and strollers (even if David prefers to be carried). Can’t be so hard to block the road?
..behind my back..
And why only bring strollers when you can add a dog and three horses? If you do something – do it well. (… And no, we didn’t meet anyone except another stroller and they managed to pass).

..one, two, three horses..
…looking down on my chest…

..one stroller, one dog… (and apparently someone with a camera/phone)
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.