Tidsstöld

Idag snodde jag till mig en kvart, trots att jag behövdes hemma. Men den kvarten var värd det, för hela min familj tror jag. Den fick mitt trötta jag att försvinna, det som helst bara hade gått oc lagt sig så fort jag kom hem från jobbet. Istället fylldes energinivåerna så jag kommer orka med kvällen. Vad jag gjorde? Förutom att fixa mat och vatten till hästarna red jag Calinka de få minuterna och det räckte för att rensa huvudet och återfå lite ork. Åter redo för en kväll med två små barn. Hästar är underbara!
Old picture of me and my oldest horse – Calinka.

Steeling time

Today I stole fifteen minutes, even if I were needed at home. But those minutes was worth it, for all my family I think. That got my tired me to disappear, the one that had preferred to go to sleep as soon as I got home from work. Instead I got some energy; now the evening going to be nice. What I did? I didn’t only prepare food and water for my horses I but also rode Calinka those few minutes. That cleared my thoughts and got the energy up! Ready for an evening with two small children. Horses are wonderful!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.