Bunny luras och hästarna springer – bildbomb

Bunny while I found her.
Igår ringde fölvakten på eftermiddagen. Jag hade nyligen kommit hem från stallet efter en härlig uteritt på Calinka och tömkörning av superfin Percy. Som tur var hade jag hunnit äta och slängde mig genast iväg. Bunny var i en ny hage med alla stona för att få äta massor med gräs. Ingen höjdare om Percy skulle vilja sno fölet som kompensation för det hon förlorat eller för att det finns några kraftiga branter.  Väl i hagen låg hon ner – men såg mest ut att vila. 
Däremot hade jag redan innan på dagen kännt att något var mystiskt så jag stannade och kollade läget. Bunny var inte som vanligt så jag höll ett öga på henne medan jag tömkörde Pepper och tog Tea på upptäcktsfärd runt husen. Dessutom fick stona för sig att springa runt, även Bunny som fick vara själv så Calinka fick bli sällskapsdam till henne.  
Åter hem för att äta och jag och Isac sov i bilen i hagen under natten. Men inget föl. Idag på eftermiddagen hade däremot kvalitén på råmjölken ökat markant sedan igår, så kanske i natt…

Bunny tricked me and the mares run

Yesterday the birth alarm called at the afternoon. I had recently come home from the stable and a trail ride with Calinka and long reining a very nice Percy. Luckily I had eaten and flew into the car and to the stable. Bunny was in a new pasture with all the other mares to be able to eat new grass. Not perfect if Percy would try to steal the foal to compensate her loss and because the pasture has some bad places for foaling. In the pasture she was laying down – but more in a relaxed way.
But, I had got suspicious earlier in the day so I stopped to check on her while I long reined Pepper, took Tea for a walk around the houses and photographed all mares that got all worked up and running around. Even BUnny got worked up so I put Calinka with her to keep her company.
Then I went back home to eat and then Isac and I slept in the car during the night, but no foal.This afternoon the colosteral quality had raised so maybe to night she get a baby…
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.