Pink Ride 2014

Loggan för i år –  betyder det en svart tröja?
I år kör vi en Pink Ride igen! 
Detta är andra gången som Rocky Mountain Horse föreningen i USA annordnar en ritt som sker en viss dag för folk över hela världen. Konceptet är enkelt – vi ses lördagen den 18 oktober och rider ut en vända. Mer exakt tidsplan kommer; längd och tur kommer att bero på deltagarna. Man kan rida vilken häst som helst – en Rocky är inget krav!
Förra årets luvtröja.
Pink Ride är en sponsring av cancerforskningen; i detta fall använder vi oss av Rosa Bandets motsvarighet i USA och det är dit de pengar vi får in går. Pengar till cancerforskningen kommer från försäljning av tröjor – t-shirt eller luvtröjor. 
T-shirt: 35 dollar (15 dollar går till bröstcancer forskning)
Luvtröja: 65 dollar (1 dollar extra för XXL, 2 dollar extra för XXL) (20 dollar går till bröstcancerforskning).
I dessa priser ska frakt till Sverige ingå, exakt pris är beroende av valutakursen för dagen. Idag innebär det ungefär 240 kronor för t-shirt och 450 kronor för luvtröjan.
Förra årets luvtröja.
Hör av dig till mig eller Sylvia (Ridtur Solhäst) om du är intresserad av att vara med, tröjor bör beställas senast i mitten av september för att vi ska vara säkra på att de ska komma fram i tid. Troligen kommer det även finnas lättare fika att köpa i anslutning till ritten.
Bild från förra årets ritt. Man måste inte ha en Rocky för att delta!
Deltagande Rockisar 2013 Fiona, Percy och Bunny.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.