Tvätt tid

Igår kväll passade vi på att bada ston med föl. När det nu fanns varmvatten dusch tillgänglig passade det bra att tvätta av allihopa. Bunny fick sin första dusch ock skötte sig bra precis som jag förväntat mig. Efteråt var hon så len i pälsen och hade fått en ny ton för att inte tala om svansen som plötsligt blev betydligt ljusare. Mira fick även hon en tvätt, men slapp schampot. Så klart skötte även hon sig väl. Det var nog skönt att bli lite svalkad i värmen som råder.
Kvällen innan hade jag besök som kollade på Rockysarna. Vi tog en kortare tur; Percys första sedan Falsterbo. Hon har börjat se ut som om hon vill komma igång och jobba igen och var pigg hela vändan. I övrigt är det mycket stora bitande insekter så hästarna är täckta från topp till tå utom Tea som verkar klara sig bra med bara en flugmask.

Shower time

A very white tail.

Yesterday evening we gave the mares and foals a shower. As there is warm water where they are now we grabbed the possibility to clean them up. Bunny got her first shower ever and behave perfectly – as I suspected. Afterwards her coat got smooth, a new color and her tail got much lighter. Mira also got cleaned but wasn’t shampooed. Of course she behaved well too. Guess it was rather nice to get wet as it is very hot here now.

 The evening before I had visitors that came to meet Rockys. We went for a short trail ride, Percy’s first since Falsterbo. She has started to look like she wants to get back to work. Otherwise there is a lot of huge insects that tries to eat the horses. Therefore they are covered in rugs and hoods all over. Except Tea – by some reason she seems to be of lesser interest to the insects.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.