Hästar = Lyckopiller

Hästar är underbara djur! I söndags var jag ute en vända med Calinka och Percy som handhäst. Att kunna gå i trafik och att kunna galoppera på en gräsväg trots att båda hästarna vilat några dagar är underbart. Det gick lätt och smidigt trots att regnet öste ner. När sedan Bunny gick bättre än någonsin i tömkörningen ( nåja regnet kan ha varit en anledning till den fina krökningen på nacken…) så är det ett bra avslut på dagen. Eller, Mira, Tea och Pepper var också mysiga även om de fick mindre av min tid. Väl hemma var jag på så bra humör och så avslappnad. 
Imorse var jag upp och kollade till Calinka före jobbet; hon var rinnig i ögat igår. Trots att det var 5.30 på morgonen och stjärnorna fortfarande uppe blev jag så glad av besöket. Det gav en underbar start på dagen när Calinka kom fram till mig och när övriga hästar strax dök upp för att hälsa.  Resten av dagen blev full av skratt och intressanta lärdomar. Händer det om jag startar varje dag såhär?

(Ögatförresten, såg bättre ut på morgonen.)

Bunny & Mira

Percy

Horses = Pills for happiness

Horses are wonderful animals! During Sunday I trail rode Calinka and ponied Percy. To be able to bring them along the road with some traffic and to canter at grass without any problems even if none had been worked in a couple of days was magic. Even if the rain poured. That Bunny made her best long rein session ever didn’t make it worse (even if the rain might help to get her nicely curled neck). Or that Mira, Tea and Pepper also was very nice even if they got less of my time that day. Back home I was so relaxed and happy.
This morning I headed up to check on Calinka before work; she had a bad eye yesterday. Even if it was 5.30 in the morning and the stars still up the visit made me so happy. To start the day with your horse coming up to you in the field and the others stopping by shortly afterwards was wonderful. The rest of the day turned into a lot of laughter and interesting things. Will that happen if I start everyday like this?
(The eye by the way seemed better in the morning.)
Calinka
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.