Snöfall

Calinka
Nyligen snöade det. Jag har nog aldrig kört så långsamt till stallet, sällan gick det över 40 km/h. Hästarna var alla blöta. Trick inomhus verkade optimalt. Nu kan de alla snurra och de flesta kan lyfta på bakbenet och ta en godis. Calinka fick komma ut på en kort tur. Snön verkade mest hela tiden slå in i ögonen. Till min förvåning var asfaltsvägen perfekt preparerad för galopp. Det kändes betydligt stabilare än att köra bil på samma väg…
Dessutom hade jag med barnens pulka och testade vad  Tea och Mira sa om den. De tittade inte ens även när jag drog den precis bredvid eller bakom dem. 

Snowfall

Recently it snowed. I have probably never driven so slow to the stable, rarely faster than 40 km/ h. The horses were wet. Trick training indoors seemed perfect. Now all can spin and most can lift their hind leg and take a bit of candy. Calinka got a short trail ride. The snow seemed to get in my eyes what ever direction we were in. Surprisingly the road were better prepared for canter than car driving and it felt more stable…

I also brought my kids sled to see Tea and Miras reaction. They didn’t do anything. 

Mira
Tea
 
Mira

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.