Tea drar snowracer

Äntligen hann vi med det som jag velat göra länge – låta Tea dra något. Snowracern tyckte jag verkade vara vettigt så vi testade hur hon reagerade på draglinor och att få vikt i dem, särskilt vid svängar innan Maria bestämmde sig för att åka efter henne. Filmen börjar mindre än en minut efter att Tea börjat dra för första gången. Hon var lika lugn hela tiden. Totalt jobbade vi nog i ungefär 15 minuter. 
En sådan duktig liten häst jag har! Jag måste verkligen försöka köra in henne och Bunny som reagerat på samma sätt.

Tea pulls the snow-racer

Finally we got time to do want I have been trying to for some time. Have Tea to pull something. I found the snow-racer to be a good thing so we tried how she reacted to the ropes with some weight in them, especially in the turns. Then Maria got on the snow-racer. The movie starts less than a minute after Tea begun to pull and she was this calm all the time. Totally we probably worked her about 15 minutes. Such a good horse I have! I really need to try to put her and Bunny in harness.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.