Tömkörning Mira

Dags att börja tömköra Mira tycker jag, men det brukar vara bra att ha någon med de första gångerna. Om inte annat för att de ska förstå att de ska gå framåt. När nu svärmor följde med till stallet fick hon leda Mira. Inga probelm trots att svärmor inte alls är hästvan. Mira började förstå svänga, start och stopp, men det behövs nog ett par pass till för att det ska fungera bra helt själva. Även om hon är så lättlärd.
I think it’s time to start to long rein Mira but it is good to have someone to help you the first times. I got my mother-in-law with me to the stables so she helped me to lead Mira. No problems even if she is not uses to horses. But, I think we need to do like this a couple of times more before Mira and I can be all on our own. Still, she started to learn how to stop, start and turn. They learn so easily!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.