Öron

Det är så härligt att sitta på hästryggen och studera världen framför ett par hästöron. Bunny och Percy är ännu inte helt igång ännu men kommer ut och gör något omkring två gånger i veckan. Calinkas öron har jag sett i så många år medan Teas är en helt ny bekantskap. Alla är de olika men ändå lika. Alla öronbilder utom Calinkas är exempelvis tagna barbacka och bettlöst. Oavsett väder och tid njuter jag nästan varje tur eftersom hästarna gör sitt bästa, försöker så mycket och vill så väl. 

Ears

I just love to be on horseback, watching the world throw the ears of a horse. Bunny and Percy isn’t back in shape yet but usually get to do something twice a week. I have watched calinkas ears so many times while Teas is a new aqintancy. All pictures except calinkas is taken bareback and bitless.  What ever weather or time of day I enjoy nearly every ride; my horses all try their best, like is much as me and are so friendly. 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.