Mira flyttar

Idag har min lilla prinsessa flyttat. Hon har fått en egen ägare som kommer att lägga mer tid på henne än vad jag har möjlighet till. Det känns kul, om än lite sorgligt eftersom jag tycker så mycket om henne. Å andra sidan har jag redan innna hon föddes planerat att sälja henne så jag har hunnit vänja mig vid tanken.
I måndags besiktigades hon och nu flyttade hon. Som tur för mig bor hon bara på andra sidan Linköping så det blev inte så långt bort. Mira är den häst jag fått flest förfrågningar på; både från Norge och Danmark och kasnke även Frankrike och Tjeckien om jag minns rätt. Av olika anledningar blev det inget av de valen. Hon är också den, i mina ögon, bästa av mina uppfödningar hittils. Lycka till i ditt nya hem tjejen!

Mira is moving

Today moved my little Princess. She got her own owner that is going to put more time on her than I have the chance to do. It feels great but a little sad as I like her so much. On the contrary I planed to sell her before she even was born so I have got used to the thought.

She had a vet exam this Monday and moved today. Luckily for me she is only on the other side of the city. Mira is the horse that I have gotten most inquires about; both from Norway and Denmark and maybe even France and the Check Republic if I remember correctly. By different reasons it never turned out to be that way. She is also, according to me, the best horse that I have breed so far. Good luck in your new home Mira!

2 replies
  1. Patricia Björk
    Patricia Björk says:

    Låter ju bra det att Mira hamnar i ett hem på andra sidan Linköping så du har chans att hälsa på henne då och då ju. Härligt att läsa om dina hästar som alltid. Får se när jag får komma och hälsa på dig och hästarna igen,skulle ju vilja hinna se ny tillskotten innan de flyttar från dig framöver *ler* kram Patricia

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.