Helgen och veckan som gått

Tiden verkar springa iväg, men hästarna har i alla fall fått sin del.  Ridning av alla och så lite lek och arbete för marken för en del då och då. Tea har fått följa med som handhäst Att så mycket hunnits med kan bero på att Maria har taigt helt ansvar för Precy, Frida för Pepper, Sylvia har ridit Bunny så jag bara har haft Calinka och Tea att tänka på.

Tea jobbar på och i dagsljus var det lättare att se att jag faktikst nästintill har henne i tölt när jag leder henne. Kul, det jobbar vi vidare på samtidigt som hon får stärka sig för att orka tölta.

The weekend and the week that was

The time just run of, but at least the horses had got their share. Everyone got some riding and then some playtime and work from the ground for some of them. Tea was ponied. That so much has been done might be because Maria has been working only with Percy, Frida only with Pepper and Sylvia has been out with Bunny. That left me with only Calinka and Tea.

Tea is getting better and better and it was easier to see that she actually is very close to gaiting when I walk beside her in daylight than it is when it is dark. She is such a good girl and we continue to work on the gait and strengthen her.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.