Hästival

Nu ligger vi i träning inför Hästivalen på Vreta på söndag.

Ullekalvs Esmerée (Mira), 1 år, på Östgötahäst förra året.

Ullekalvs Esmerée (Mira), 1 år, på Östgötahäst förra året.

Jag och Percy kommer dit och ska göra en uppvisning på ca 10 minuter vid omkring 13.20. Det blir information om rasen och försök att via lite av vad rasen kan. Det fanns en tanke på att ta med flera hästar, men program, ryttare och hästar visade sig i slutänden ge att det bara blir jag och Percy som åker. (Och så medryttar/fotograf-Maria så klart).

Kom gärna fram och prata med oss före eller efteråt – Percy brukar älska uppmärksamhet och att bli beundrad och vi svarar gärna på frågor. Är någon intresserad av ett exemplar av boken så säg till, jag kom

Pepper och Frida på Östgötahäst 2015.

Pepper och Frida på Östgötahäst 2015.

mer ha något exemplar med mig, om än inte på mig hela tiden.

 

We are in training for Hästivalen at Vreta this Sunday.

Percy an I are going to make a 10 minute show around 13.20. There is going to be info about the breed and showing some of the things that the breed can do. I initially planned to bring more horses but it turned out to be hard to do in the end.. So it is me, Percy  (and Maria) that is going. We love if you come and say hello – Percy loves to be in the centre of attention! And if you have any questions – don’t hesitate to ask them!

Percy tränade inför uppvisning 2014.

Percy tränade inför uppvisning 2014.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.