Ingen Hästtival för oss

Idag skulle vi ha åkt till Hästivalen. Men, i förrgår kväll när jag kom till stallet var Percy varm i ansiktet, det såg nästan lite svullet ut och vätska kom upp från huden. Trots allt verkade hon må bra i övrigt men oj vad skönt det var med lite lugnande kortisonkräm i ansiktet.

img_7998_resize

How she looked the first evening.

Misstänkten gick direkt till någon form av allergiskreaktion på något. Högst misstänkt är alsikeklöver även om klövern i hagen är ordentligt nerbetad så det är svårt att se vad det är. Och hästarna har gått i samma hagar sedan 2012 utan någon form av reaktion.

Oavsett kom detta lite olämpligt kan man väll säga med tanke på Hästivalen, men som tur är verkar Percy redan må bättre och reaktionen håller på att lägga sig. Så, jag får var aglad ändå. Det kommer ju flera uppvisningar!

 

 

No show for us

We should have got to Hästivalen today. But two evenings ago Percy had a warm and slightly swollen face with some pus from the skin. She seemed to be ok in every other way but really like to get some calming cream in her face.

The guess is that she got some kind of an allergic reaction. The guess is a plant of some kind. But it is hard to really se what is what now when the horses have grazes a lot. And they have been in the same pastures since 2012 so it is strange that there hasn’t been any reaction earlier.

Anyway, this came at an unconveniant time as we miss the Hästival, but Percy already seems to be better so I guess we have to be happy again. There will be more shows.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.